SMÅ KIRURGI

Hos Oslo Laserklinikk kan man få utført diverse mindre kirurgiske inngrep av vår egen lege som har flere års erfaring  på dette området og kan utføre flere behandlinger samtidig  under lokalbedøvelse.

Fjerning av fettkuler

Fettkuler er veldig sjelden farlig, og som oftest fjernes det kun av kosmetiske årsaker. Smerter som skyldes at de trykker på omkringliggende vev eller nerver kan også være en indikasjon til å fjerne dem.

Årsaken til fettkul (lipom) er ukjent. De kommer som oftest på bakre del av rygg, skuldre, i armhulen, men de kan også komme overalt.

Lipom som da er fettkul er en godartet overvekst av fettceller. Fjerning av disse fettkulene gjøres kirurgisk. I huden under fettvevet ses de som fettkuler og er svært ufarlige.

Kirurgisk fjerning

Hvis man er usikker på om en føflekk er godartet eller ikke, er det viktig at det blir raskt sjekket opp av en lege. Vår lege tilbyr vurdering, fjerning og ved behov innsending av prøve for nærmere analyse.

Skintags/Hudflik

Skintags er en ufarlig utvekst i huden som ofte oppstår i ansiktet, hals, armhulen og øyenlokkene. Vi tilbyr fjerning av disse enten med kirurgi eller med laser. Hvilken type behandling som passer deg best avtales med lege ved en forundersøkelse.

Priser små kirurgi

Konsultasjon (gratis ved behandling)

350,-

Fjerning av fettkul 

fra 1350,-

Fjerning av skintags (ved flere gis en pakkepris)

fra 450,-

Handlevogn
Handlevognen er tom

Produktene du legger i handlekurven vil synes her.