FJERNING AV FØFLEKK KIRURGI

Norge er blant de landene som har høyest antall personer med hudkreft. Med tanke på utvikling av føflekkreft er det viktig å følge med på pigmentforandringer i huden. Det kan utvikle seg føflekkreft hvor som helst i huden. Hos kvinner er dette mest vanligst på leggene og hos menn er det vanligst på ryggen. Dette er trolig fordi man har forskjellige solingsvaner. Blant menn i alderen 30- 54 år er dette den vanligste kreftformen, og det er den mest vanligste blant kvinner etter brystkreft. 

Det er derfor viktig å få sjekket føflekkene sine hos lege og få dem fjernet etter behov.

Før behandlingen

Undersøker legen føflekkene/flekkene ved hjelp av dermaskopi og sender inn prøve til histologi dersom noen av flekkene er mistenkelig. I så fall utsettes behandlingen til vi mottar svar på prøven. Dersom det skulle vise seg at det er et melanom (føflekkreft) blir du sendt videre.

Biopsi

Biposi er en hudprøve hvor det blir gjort et lite inngrep, der man fjerner et lite stykke hud med et instrument (stanse). Huden bedøves før inngrepet skjer, og man setter ofte et lite sting. Dette blir videresendt til labratorium for analyse, som ledd i utredning av utslett og hudforandringer.

Kirurgisk fjerning

Det betyr at føflekken blir skjært bort under lokalbedøvelse.

Priser fjerning av føflekk

Konsultasjon (gratis ved behandling)

500,-

Biopsi

300,-

Fjerning av føflekk med kirurgi

fra 1500,-

Handlevogn
Handlevognen er tom

Produktene du legger i handlekurven vil synes her.