Fjerne porer med laser

Porer er små åpninger i huden som er naturlig hos alle mennesker. Noen utvikler store porer som et resultat av akne. Akne forekommer ved økning av keratin og talg i talgkjertlene. Her dannes en propp som lukker talgkjertlene og tilstanden kalles for hvit komedon. Dersom talget i porene oksiderer, kalles dette en åpen komedon og fremstår som svarte prikker. Der utvikles ofte bakterien propionibacterium, som videre danner frie fettsyrer Dette kan igjen kan skape en betennelse og forårsake en mer alvorlig akne. Det er både genetiske og hormonelle årsaker som spiller en rolle i prosessen. Dersom tilstanden skyldes hormonelle forstyrrelser kan legen ved behov skrive ut relevante medisiner. I behandlingen vil det bli brukt fraksjonell laser som gir gode resultater i behandling av porer.

Før behandlingen

Før behandlingen vil legen foreta en konsultasjon hvor man tar for seg vanlige spørsmål og ser på området som skal behandles. Det vil her vil bli avgjort hvilken behandling som passer best for ditt problem.

Behandlingen

Dersom laserbehandling kan benyttes vil man bedøve området enten med bedøvelseskrem eller lokalbedøvelse. Porer kan fjernes med vår CO2 laser uten at det blir synlige arr. Varmen fra laseren fornyer huden i området som behandles og hunden vil komme tilbake med ny glød.

Etter behandlingen

Etter behandlingen og i påfølgende tid etter skal ikke huden utsettes for direkte sollys. Dermed er det viktig å unngå sterkt sollys den første tiden, og du må være flink til å benytte høy solfaktor. Etter behandlingen vil huden være sensitiv. Det kan forekomme rødhet rundt området som er blitt behandlet, dette vil normalt gi seg etter et par dager. Det endelige resultatet vil du se etter noen uker.

Smerte

Området som skal bli behandlet vil bedøvet med krem eller lokalbedøvelse avhengig av størrelsen på området som skal behandles. Man kan derfor se på behandlingen som smertefri

Priser fjerning porer med laser

Konsultasjon (Trekkes fra dersom behandlingen iverksettes)

500, –

Begge kinn

8000,-

Full face

15.000, –

For andre områder be om pris under konsultasjonen.

Handlevogn
Handlevognen er tom

Produktene du legger i handlekurven vil synes her.