Fjerne tatovering med laser

Hos Oslo Laserklinkk får du konsultasjon med spesialister på fjerning av tatoveringer. Vi tilbyr gratis konsultasjon til alle som ønsker eller vurderer en behandling hos oss. Konsultasjon og behandling utføres av lege, slik at du oppnår de beste resultatene. Du møter lege som vurderer den aktuelle tatovering ut fra hudtype, alder på tatoveringen, størrelse , farger , tetthet og anbefale deg rette behandling. Legen vil evt. gjøre en prøvebehandling for å se hvordan behandlingen responderer på din tatovering for så å snakke om pris og antall behandlinger som trenges.

Behandlingen

Før behandlingen begynner påføres bedøvelseskrem for å dempe irritasjonen . Behandlingen blir utført med moderne laser tekonlogi som reduserer smerten. Laserlyset skyter pulser inn i huden som ødelegger blekket i tatoveringen. Våre lasere er kjøpt i 2016 og bruker teknoligiene: ND-Yag, Q-switch og DYE som er den beste teknologien til å fjerne tatoveringer. Oslo Laserklinikk tilbyr gratis konsultasjon og vil gi deg et estimert på hva behandlingen vil koste. Vi ønsker helst å gi deg en testbehandling og vurdere eventuell risiko for arr eller pigmentering.

Etter behandlingen

Det kan oppleves rødme eller hevelse etter behandlingen, i enkelte tilfeller kan det bli blemmedannelser på det behandlede området. Dette gir seg normalt etter et par timer. De påfølgende ukene vil huden flasse. Man må derfor unngå soling og bading i offentlige basseng. Etter 4-6 uker vil huden restitueres og man kan begynne med neste behandling.

Priser fjerning av tatovering med laser

Det avtales pris på forhånd eller lages en pakkepris.

Lite område < 10 cm x 10x cm

1900,-

Mellomstort område 11cmx11cm – 15cmx15cm

2600,-

Stort områder 16cmx16cm – 20cmx20cm

2900,-

Større områder

Kontakt for pristilbud

Det gis 50% rabatt for alle nye kunder på første behandling!

Handlevogn
Handlevognen er tom

Produktene du legger i handlekurven vil synes her.