fjerne arr med laser

Arr skyldes i hovedsak skader på huden som kan komme av kviser, kirurgi, skader osv. De mest effektive metodene for fjerning av arrdannelse er laserbehandling og kjemisk peeling. Vi har gode resultater i fjerning av arr med laser på alle hudtyper.

Før behandlingen

Unngå sol på området som skal behandles i minst 4 uker før behandlingen skal starte. Soling før laserbehandling kan forårsake midlertidig pigmenttap, men rammer imidlertid kun 1 av 100 (1%) forutsatt kyndig vurdering før behandling. Hudkremer bør ikke brukes de siste dagene før behandlingen, da disse inneholder fruktsyrer som kan gjøre huden ømfintlig

Behandlingen

Før behandlingen blir området bedøvet med krem eller lokalbedøvelse. Laseren trenger ned i huden og fornyer huden i området som blir behandlet og den nye huden vil komme tilbake sterkere enn den var. Resultatene varierer fra person til person, men i de fleste tilfeller vil laserbehandling gi gode resultater.

Etter behandlingen

Etter behandlingen kan det forekomme rødme i huden, dette vil normalt gi seg etter et par dager. Bruk av fuktighetskrem kan anbefales på de behandlede områdene.

Antall behandlinger og resultater

Antall behandlinger varierer med omfanget av arrdannelsen. Resultatene vil forbedres for hver behandling, så det er opp til hver pasient hvor mange behandlinger man ønsker. Som hovedregel vil dypere skader kreve flere behandlinger, mens skader på overhuden er lett å behandle.

Smerte

Området som skal behandles vil bli bedøvet med krem eller lokalbedøvelse avhengig av størrelsen på området som skal behandles. Man kan derfor se på behandlingen som smertefri.

Priser fjerning av arr med laser

Konsultasjon (trekkes fra prisen ved behandling)

500,-

Fjerning av arr med laser, fra

1500,-

Handlevogn
Handlevognen er tom

Produktene du legger i handlekurven vil synes her.