Fjerning av rynker og hudfornyelse med laser

Når vi blir eldre begynner rynkene å komme frem, dette skyldes at huden mister sin elastisitet. Kollagenet i underhuden minskes, og rynker kommer frem gradvis. Alkohol, røyking, sol, dårlig kost og arvelige forhold er andre faktorer som spiller en rolle. Det brukes ulike behandlingsmetoder for å fjerne rynker. Vi har gode erfaringer med bruk av laserbehandling. CO2 laserbehandling gir huden økt stramhet og glød. Dette kan også kombineres med filler eller Botox for å redusere rynker. 

Før behandlingen

Unngå sol på området som skal behandles i minst 4 uker før behandlingen skal starte. Soling før laserbehandling kan forårsake midlertidig pigmenttap, men rammer imidlertid kun 1 av 100 (1%) forutsatt kyndig vurdering før behandling. Hudkremer bør ikke brukes de siste dagene før behandlingen, da disse inneholder fruktsyrer som kan gjøre huden ømfintlig.

Behandlingen

Under behandlingen blir området bedøvet med krem eller lokalbedøvelse. Laseren trenger ned i huden og fornyer huden i området som blir behandlet, og den nye huden vil komme tilbake sterkere enn den var. Resultatene varierer fra person til person, men i de fleste tilfeller vil laserbehandling gi svært gode resultater.

Etter behandlingen

Etter behandlingen er huden rød og den vil flasse før den nye huden dannes under i løpet av de nærmeste dagene. Den nye huden vil være fri for pigmentflekker, men dersom rynkene er veldig dype klarer man ikke å fjerne dem i løpet av en behandling. Da kan denne behandlingen eventuelt kombineres med filler eller Botox. Effekten av CO2 laser fører til at huden selv kan forbedre seg ytterlige i løpet av 6 – 12 måneder etter behandlingen. Behandlingen kan derfor gjentas etter 6 måneder for å oppnå bedre resultat av hudfornyelsen/rynkefjerningen.  Bruk av fuktighetskrem kan anbefales på de behandlede områdene og høy solfaktor.

Antall behandlinger og resultater

Rynker forsvinner ikke for alltid, men reduseres. Antall behandlinger varier med omfanget av behandlingsområdet. Resultatene vil forbedres fra gang til gang, så det er opp til hver pasient hvor mange behandlinger man ønsker.

Smerte

Området som skal behandles vil bli bedøvet med krem eller lokalbedøvelse avhengig av størrelsen på området som skal behandles. Man kan derfor se på behandlingen som smertefri.

Priser rynkebehandling

Konsultasjon (trekkes fra ved behandling)

500,-

Rynker rundt munnen

5000,-

Rynker rundt øynene

6000,-

Begge kinn

8000,-

Halsen

8000,-

Full Face

15.000,-

Handlevogn
Handlevognen er tom

Produktene du legger i handlekurven vil synes her.