FILLER BEHANDLING

Oslo laserklinikk har lang erfaring innen injeksjonsbehandling med filler. Vi leger kan utforme akkurat den behandlingen du ønsker. Filler brukes for å øke hudens elastisitet, redusere rynker, linjer og gjenopprette volum i lepper og ansikt. Vi benytter forskjellige typer fillere som inneholder Hyaluronsyre som er en viktig bestanddel av grunnsubstansen i bindevevet. Hyaluronsyre har som oppgave å støtte kollagenfibre og strukturproteiner som gir deg et naturlig utseende. Dens fysiologiske betydning er i første rekke at den hindrer passasjen av væske og faste partikler gjennom bindevevet. Hyaluronsyre påvirker hudens elastisitet og gir huden en glattere overflatestruktur. Unge mennesker har normalt mer produksjon av dette sukkerbaserte molekylet enn eldre mennesker. Produksjonen av hyaluronsyre avtar med alderen og det oppstår rynker og linjer. For den som ønsker å forsinke disse aldringstegnene, kan vi hjelpe deg med å gi et tilskudd av hyaluronsyre til din hud.

Områder som kan behandles

  • Nese til munnlinjer (nasolabial linjer,smilelinje)
  • Marionette linjer (sur munn)
  • Rynker rundt munnen (bla røykelinjer)
  • Lepper (konturer og volum)
  • Glabella/mellan
  • Fine linjer rundt øyne og panne
  • Kinnben
  • Tinning

Bodyfillers

Bodyfiller brukes for å glatte ut huden og skape mer volum. Bodyfillers brukes blant annet til å øke volum i bryster, hendene og andre områder på kroppen som trenger mer volum eller conturing.

Pris for bodyfiller gis etter vurdering av lege

Før behandlingen

Før behandlingen vil legen forta en konsultasjon hvor man kartlegger ønsket behandling. Pasienten vil så få påført bedøvelseskrem på området som skal behandles for å gjøre behandlingen mer komfortabel. Området vil bli renset for unngå infeksjoner.

Behandlingen

Etter at området er bedøvet vil legen med små stikk fylle behandlings-området. Behandlingen tar ca. 10-15 minutter å gjennomføre. Pasienten kan føle små stikk under behandlingen som for enkelte kan føles ubehagelig. For å redusere denne følelsen bedøver vi området med krem eller lokalbedøvelse.

Varighet

Varigheten varierer fra person til person, da hver enkelt skiller ut produktet i ulik grad. Resultatene vil derfor variere fra 4 måneder og oppover. Alle korreksjoner innen 2 uker er gratis. Det er anbefalt å ha en oppfølgingsbehandling 5-6 mnd. etter første behandling, avhengig av hvilket område som er behandlet.

Etter behandlingen

Etter behandlingen kan det oppstå reaksjoner. De vanligste er lett rødme, hevelse, kløe, blåmerker, og litt ømhet. Slike reaksjoner er som oftest milde til moderate, og forsvinner vanligvis kort tid etter injeksjonen. Reaksjonene går som regel over av seg selv 1–2 dager etter injeksjonen. Etter behandlingen anbefaler vi at man unngår kraftig sol-eksponering, samt alkohol det nærmeste døgnet.

Sprøyteskrekk

Mange lider av sprøyteskrekk og vegrer seg for å utføre behandlinger på grunn av dette. Våre leger har lang erfaring med pasienter med sprøyteskrekk og har hjulpet mange mennesker ikke bare med utseendet, men også med skrekken. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål til hvordan vi kan hjelpe deg.

Priser filler

Konsultasjon (trekkes fra prisen ved behandling)

500,-

Injeksjoner med filler, pr. ml. pris fra

2500,-

Nasolabiale (Linje fra nese til munnvik) 1 ml

2500,-

Linjer rundt munnen 1 ml

– Perfekt til fine linjer som; røykelinjer og smile rynker.

2500,-

Leppebehandling 0,5 ml

1500,-

Leppebehandling 1 ml

2500,-

Kinnben/kinn 1 ml 

2500,-

Kjeveparti 1 ml 

2500,-

Tear through 1 ml – Mørke ringer/søkk under øyet

2900,-

Tinning 1 ml 

2500,-

Linjer panne 1 ml

2500,-

Facelift (6ml filler)

Fra 12.000,-

Handlevogn
Handlevognen er tom

Produktene du legger i handlekurven vil synes her.