HÅRTRANSPLANTASJON

HÅRTRASNPLANTASJON

Hårtransplantasjonen med FUE-teknikken er den mest etterspurte hårtransplantasjonen i hele verden. Hårtransplantasjonen med FUE-teknikken (Follicular Extraction Unit) er den mest avanserte hårtransplantasjonen for å behandle skallethet og alopeci hos både menn og kvinner.

Hva er FUE-teknikken?

Vi kan definere hårtransplantasjon med FUE-teknikken som den kapillære mikrograftteknikken for en systematisk redistribuering av hårsekker som består av innføring av små hodebunnstransplantasjoner med de såkalte «follikulære enhetene» (grupper på 1, 2, 3 eller 4 hårstrå) follikler som bestemt naturlig). Vi kan oppsummere det follikkel for follikkel.

Hvordan man gjør det?

Disse transplantatene oppnås under lokalbedøvelse fra det bakre og/eller laterale området av hodebunnen (det vi kaller donorområder), og etter nøye klargjøring under mikroskopet, blir de forsiktig introdusert gjennom mikrosnitt i de skallede eller alopeciske områdene, med lite hår, som vil utvikle seg mot skallethet (det vil si reseptorområdene)

Hvordan er det

Vi ekstraherer hårsekkene i det øverste hudlaget én og én med siste moderne instrumenter designet for dette. Du kjenner ingenting, og det vil ikke være synlig at behandlingen er gjort. Du vil opprettholde naturlig fylde i donorområdet som ofte ligger bakhodet. Hårsekkene blir implantert med en IMPLANTER-penn i riktig hudlag i samme retning, vinkel og dybde som før du mistet håret.

Dette for å oppnå naturlig resultat.

Etter behandlingen

FUE er en skånsom metode som ikke krever skalpell eller etterlater sting. Pasienten kan foreta sitt normale liv raskt etter behandlingen. Pasienten får instruksjoner og post-operative behandlingsmidler: medisiner og spesialsjampo.

 De første fire dagene må du bruke betadine-såpen og børsten til den første vasken etter transplantasjonen. Såpebetadinen blandes litt med lunkent vann og påføres med milde sirkulære bevegelser både i giver- og mottakerområdet. Skyll deretter med rikelig med varmt vann med en kanne (ikke bruk dusjen) og tørk med en hårføner med varm eller kald luft i 4 minutter (håndklær kan ikke brukes, siden fibrene deres kan løsne de implanterte folliklene).

 Fire eller fem dager etter inngrepet er det stor sannsynlighet for at skorper vil komme. Til tross for at det er en fase til av postoperativ utvinning og betyr en god utvikling av den, kan de estetisk være noe irriterende.

 Vi skal bevare helsen til de transplanterte folliklene, så nå blir målet vårt i pleien etter en hårtransplantasjon å få sårskorpene til å forsvinne. Vaskerutiner bør fortsettes til alle sårskorper har falt helt av. Men pass på! Det det handler om er å myke dem for å lette deres løsrivelse, ikke rive dem av og lage et sår. Om cirka tolv dager vil skorpene nesten ha forsvunnet helt, og med hårveksten på den tiden vil du se at bildet ditt forbedres bemerkelsesverdig.

Resultater

Resultatene etter håroperasjon kan sees fra noen uker etter inngrepet, når det vil sees at det podede håret vokser, selv om det endelige resultatet begynner å bli oppnådd etter ni måneder med kapillærmikrograft.

Med kapillærtransplantatet oppnås helt naturlige resultater. Det transplanterte håret vil vokse identisk med det opprinnelige og definitive . Det er veldig vanskelig å skille håret podet original.

ØYENBRYNSTRASNPLANTASJON

Øyenbrynstransplantasjon er en av behandlingene som kan hjelpe deg med å vise frem buskete øyenbryn uten skallede flekker. Selv om det ikke er like kjent som microblading, shading, mikropigmentering, toning eller øyenbrynsforlengelser, snakkes det mer og mer om det. Det som er tydelig er at øyenbrynene er essensielle for ansiktsuttrykk, i tillegg til å oppfylle sin funksjon som å beskytte øyet. Den nåværende trenden er å ha dem godt definerte og buskete. Noe som ikke alltid er mulig på grunn av skallede flekker eller tap av hårtetthet.

Dr. Martha

Ansvarlig lege

Martha Mergoudi er utdannet lege, og spesialiserte seg innen hårplantasjon i Hellas for 15 år siden. De første årene jobbet jeg i Frankrike, Sverige, Danmark, Nederland, England, India og Kypros. Dette har gitt meg rikelig erfaring med mye ulik hud og hår, sier Mergoudi, som er en ener innen sitt fagfelt. De siste 11 årene har hun jobbet på Poseidon Klinikken i Oslo.

Martha Mergoudi er nå tilknyttet Oslo Laser Klinikk avdeling Hamar på heltid.

Gratis konsultasjon ring +47 47 093 094. for avtale.

Hvordan gjør man det?

Øyenbrynstransplantasjonen ligner den som utføres i hodebunnen. Og det består, i å «fjerne follikulære enheter fra det oksipitale området av hodet, som er det eneste som er fri for alopecia-genet, og implantere dem samtidig som det naturlige mønsteret i mottaksområdet opprettholdes. , øyenbrynene». Legen presiserer at forskjellen med hensyn til transplantasjon av hodebunnen er at «de ideelle follikulære enhetene velges for øyenbrynene, de som ligner mest på håret som pasienten har på dem». I tillegg advarer han om faren ved å «ikke respektere den bølgete fordelingen av øyenbrynene, fordi resultatet kan være katastrofalt: veldig unaturlig, siden linjene kan vises foran håret, helt rette og til og med føre til asymmetrier.»

Intervensjonen utføres under lokalbedøvelse og varer i ca. 3 timer.

Etter behandlingen

Det er viktig å vurdere at etter øyenbrynstransplantasjonen trenger du en hvileperiode, siden det er vanlig at det oppstår betennelser og sårskorper. Ettersom det er et inngrep, må det tas medisiner, både for å unngå betennelser og for å forhindre infeksjoner. I tillegg må helt grunnleggende retningslinjer følges de første dagene , som f.eks. ikke senke hodet når du bøyer deg, ikke utsetter deg for solen, sover oppreist… Det er også viktig å opprettholde god hygiene, og gjennomføre medisinske kontroller. Etter ca. 10-15 dager vil du kunne fortsette med ditt normale liv.

Resultater

Etter operasjonen er det normalt at de første hårene vokser uorganiserte og for å oppnå ønsket retning anbefaler hun pasienter å smøre på litt voks. Det podede håret trekkes ut fra hodet, så det vil følge samme veksthastighet og det vil være nødvendig å klippe det ofte for å unngå overdreven vekst og opprettholde dets naturlige utseende.

SKJEGGTRASNPLANTASJON

En skjeggtransplantasjon er prosedyren der håret i ansiktsområdet til bart, skjegg og kinnskjegg gjenopprettes. Dermed gjenbefolkes områder hvor pasienten ikke har tetthet som i andre områder.

Hvordan utføres behandlingen?

Ekstraksjonen av de individuelle follikkelenhetene som er nødvendige for å utføre en skjeggtransplantasjon, utføres nøyaktig på samme måte som hodehårtransplantasjonen, ved å bruke den mest moderne ekstraksjons- og implantasjonsanordningen.

Etter behandlingen

Etter intervensjonen kan du umiddelbart leve et normalt liv. Omsorgen som må tas de første dagene er noe enklere enn ved en hårtransplantasjon. Faktisk slutter den spesielle omsorgen som skjeggtransplantatet trenger etter bare ti dager.

Disse første dagene må tas hånd om med betadine og som en anbefaling unngå direkte sollys i mottaksområdet. Det er også veldig viktig at du disse første dagene ikke gnir deg for mye i skjegget for å unngå å skade de implanterte folliklene. Etter disse ti dagene vil det være nok å vaske med en hypoallergen sjampo. Du bør heller ikke trimme skjegghårene før legen din ber deg om det, da dette kan skade de transplanterte enhetene.

Det er mulig at det de første dagene er kløe i mottaksområdet, men det er normalt. Det du må huske på er at du ikke når som helst kan fjerne sårskorpene som dannes etter operasjonen de første dagene. Om omtrent en uke faller de av av seg selv.

Ved barberingstid. Det er viktig å la området og follikkelenhetene tilpasse seg fullt ut, så det er best å ikke barbere seg helt før legen din har instruert det.

Resultater

Resultatene blir verdsatt tidligere enn i et kapillærtransplantat.

– Etter 3 måneder begynner du å se resultatene.

– Ved 6 måneder er tettheten til skjegget visuelt mer enn tydelig.

– Ved 12 måneder anses resultatene som definitive.

Priser hårtransplantasjon

Konsultasjon (trekkes fra prisen ved behandling)

500,-

Hårtransplantasjon normal behandling

29.000 – 59.000 ,-

Hårtransplantasjon stor behandling

65.000, – 75.000,-

Øyenbryntransplantasjon

19.900,- – 29.900,-

Handlevogn
Handlevognen er tom

Produktene du legger i handlekurven vil synes her.