HÅRFJERNING MED LASER – Alle nye kunder får 50 % på første behandling

Oslo Laserklinikk har lang erfaring med fjerning av uønsket hårvekst på kroppen ved
bruk av laser. Våre lasere har alle typer teknologien innenfor hårfjerning som også
gjør det mulig å fjerne både lyse og mørke hår. Du kan velge mellom kvinnelig eller
mannlige behandler.

Hvem kan behandles

I utgangspunktet kan alle behandles med laser, med unntak av personer som har:

  • Hudsykdommer i området som skal behandles
  • Tar medisiner som gjør huden ømfintlig mot laser
  • Gravide

Antall behandlinger og resultater

Normalt regnes man at ca 20% av hårene er i vekstfasen. Ved hyppige barberinger vil flere hårstrå være i vekstfasen. Det vil derfor være gunstig å barbere seg flere ganger uken før du ønsker hårfjerning slik at det er flere hårsekker som blir ødelagt.
Håret har forskjellige vekstfaser på kroppen og det er heller ikke likt for alle. For noen vokser håret hurtigere tilbake, men etter hårfjerning med laser så vokser håret langsommere. Vi har erfart at hos noen kan det ta mer enn en måned før håret starter med å vokse etter hårfjerningen. Det er derfor individuelt.

Normalt trenges 5-8 behandlinger, men noen behøver flere behandlinger avhengig av andre faktorer.

Det er kun hår som er i vekstfasen (anagenfasen) som kan behandles. Hårfjerningslaseren ødelegger hårsekken slik at det ikke kan vokse opp hår igjen i denne og du vil se at det oppstår avstand mellom hårstråene som vokser opp.

Noen ganger kan noen oppleve at de får flere hår etter første behandling. Dette skyldes at hår som har ligget i dvale har begynt å vokse, men da blir de forhåpentlig behandlet ved neste time.

Hårveksten blir påvirket av den genetiske faktoren (hormonsystemet). Det er den som bestemmer om huden vil produsere nye hårsekker med tiden, eller om det er andre faktorer som medfører at behandlingen jevnlig må gjentas.

Hårreduksjon er dokumentert permanent. Gjenvekst kan forekomme på grunn av at huden kan produsere nye hårsekker. Da kan disse behandles om ønskelig. Det er vitenskapelig dokumentert at man med laser kan garantere et permanent resultat med mindre det foreligger hormonelt betinget økt hårvekst hos pasienten.

Hudtyper

Dagens hårfjerningsmaskiner gjør det mulig å fjerne hår på alle hudtyper. Hårtype og hudfarge er faktorer som blir vurdert av laserbehandleren før man setter i gang med hårfjerning. Både huden din og håret inneholder pigment, også kjent som melanin. Laseren varmer opp pigmentet i håret slik at hårroten blir ødelagt av varmen, samtidig som man reduserer skaden på huden. Jo sterkere kontrast det er mellom din hudtone og hårfarge jo raskere og bedre resultat vil man få. Vi justerer laseren til hva som er riktig for din hudtype. Laseren skanner hudområdet, kjøler ned og sender deretter laserpulsene direkte ned i hårroten og ødelegger den til hårstråene som er i vekstfasen.

Før behandling

Unngå sol på området som skal behandles i minst 4 uker før behandlingen skal starte. Soling før hårfjerning med laser kan forårsake midlertidig pigmenttap, men rammer imidlertid kun 1 av 100 (1%) forutsatt kyndig vurdering før behandling.

  • Ikke bruk hårfjerningsmetoder som voksing og napping som fjerner hårroten de siste 4 ukene før behandling.
  • Hudkremer bør ikke brukes de siste dagene før behandling da disse inneholder fruktsyrer.
  • Unngå bruk av deodorant under armene før hårfjerning.
  • Barber deg gjerne 1-3 dage før behandling for å få flest mulig av hårene over i vekstfase. Kom nybarbert. Det gir mindre ubehag.
  • Ved bruk av isotretinoin må man vente i minst 6 måneder etter at man slutter å ta det.

Smerte

Under behandlingen kan det forekomme følelsen av små varme stikk når hårsekken blir ødelagt. Våre moderne lasere benytter teknologi som reduserer denne følelsen ved at den kjøler ned området den behandler. Kjøling av hudområdet før, under og etter behandlingen reduserer smerten og rødme som kan forekomme rett etter behandlingen. Lyspulsene fra laseren er svært kortvarige, og sammenlignet med elektrolyse oppleves behandlingen som lite smertefull.

Hårets vekstfaser

Hår vokser i en syklus med vekslende perioder av vekstfasen (anagenfasen), hvilefasen (telogen fase), og nedbrytningsfasen (katagenfasen). Laseren fungere kun på hårsekker som er i vekstfasen, da hårsekken inneholder mest pigment som blir absorbert av laserlyset. Vekstfasen varierer med plasseringen på kroppen og man kan derfor behandle visse områder hyppigere enn andre. Grunnen til at man trenger flere behandlinger er at ikke alle hårsekkene er i vekstfasen samtidig.

Behandlingen

Vi ønsker at du ikke bruker fuktighetskrem, sminke eller deodorant under armene dersom du skal fjerne hår under armene.

Du kommer nybarbert til behandlingen og vi har renset og vasket hårfjerningsdioden og behandlingsbenk. Din hudtype blir vurdert og hårfjerningsmaskinen stilles inn etter hudtype og tykkelsen på ditt hår. Du blir påført kjølende gele i tillegg til at det er innebygd nedkjølingssystem i hårfjerningsmaskinen for å redusere smerten som kjennes når hårsekken ødelegges til de hårstråene som er i vekstfasen.

Etter behandlingen

Det synes ingen forandring etter selve behandlingen. Hårstråene sitter fremdeles fast i de ødelagte hårsekkene. Det er først etter et par dager og opp til fire uker senere at hårstråene ramler ut av de døde hårsekkene. Enkelte ganger kan huden være litt rød etter behandlingen, men det forsvinner ganske fort. Dersom du etter endt behandling skulle føle at det varmer i huden vil vi kjøle ned området før du forlater oss. Skjerm området du har behandlet mot sollyset, bruk solkrem med faktor 50 dersom du skal oppholde deg i solen.

Priser hårfjerning med laser, fra:

Hårfjerning overleppe

500,-

Hårfjerning hake

600,-

Hårfjerning hake og overleppe

750,-

Hårfjerning halsen

700,-

Hårfjerning ansikt

800,-

Hårfjerning ansikt og hals

1000,-

Hårfjerning armhuler

900,-

Hårfjerning bikinilinje

1000,-

Hårfjerning brasiliansk

1500,-

Hårfjerning magestripe

600,-

Hårfjerning brystet 

1200,-

Hårfjerning magen

1200,-

Hårfjerning brystet og magen

1900,-

Hårfjerning rygg

2500,-

Hårfjerning rygg og skuldre

3200,-

Hårfjerning armene

1500,-

Hårfjerning legger

1800,-

Hårfjerning lår

2500,-

Hårfjerning legger og lår

3200,-

Pakketilbud hårfjerning med laser:

Hele kroppen utenom ansikt og hals

5900,-

Legger, lår og bikini

3700,-

Handlevogn
Handlevognen er tom

Produktene du legger i handlekurven vil synes her.