Oslo Laserklinikk

Oslo Laserklinikk er en medisinsk klinikk med avdelinger i Oslo og Hamar som har spesialisert seg på injeksjoner, medisinsk- og kosmetisk laserbehandling for smerter, hår og hud. Klinikken er drevet av spesialist og allmennlege Dr. Farhad Eshaghi. Han har i tillegg til mange års erfaring som lege, arbeidet med forskning på sårbehandling med blant annet laser.

Dr. Farhad Eshaghi

Ansvarlig lege

Dr. Farhad har bred kompetanse i behandling av hudproblemer og har spesialisert seg innenfor medisinsk laserbehandlinger. Han er utdannet lege i både Danmark og USA. Tidligere har han jobbet som kommunelege og lege i allmennmedisin.

De siste årene har han jobbet som kosmetisk lege og forsket på sårbehandling med blant annet laser. Dr. Farhad Eshaghi arbeider i tillegg som laserterapeut med kosmetisk laserbehandling og injeksjoner av forskjellige typer. Dr. Farhad var en av de første som startet med trådlift (ansiktsløft uten kirurgi) i Norge. | Han har i tillegg til dette også utdanning innen hårtransplantasjon.

Dr. Parnian Bakhshaei

Kosmetisk Lege

Dr. Parnian er en kosmetisk estetisk lege kjent for sin ekspertise og innovative tilnærminger innen estetisk medisin.

I sin praksis legger Dr. Parnian stor vekt på å tilby skreddersydde behandlingsplaner som tar hensyn til hver enkelt pasients unike behov og mål. Hun er kjent for sin empatiske tilnærming og evne til å lytte til pasientenes ønsker, noe som sikrer at de føler seg trygge og komfortable gjennom hele behandlingsprosessen.

Dr. Rafael Ruiz Prada

Kosmetisk lege 

Dr. Rafael er utdannet kosmetisk lege med bred kompetanse innen alle typer injeksjoner og fordypning innen PRP behandling (vampyr behandling), mesoterapi og hårtransplantasjon. Rafael har også lang erfaring innen mange typer laserbehandlinger vi utfører her på Oslo Laserklinikk.

Bahador Javidi Alsaadi

Tanntekniker

Bahdor er autorisert tanntekniker og er videreutdannet innen kosmetiske injeksjone. Han utfører behandlinger innen tannblekning, PRP behandling, botox, filler og mesoterapi.

Synnøve Eliassen

Laserterapeut

Synnøve har 25 års erfaring som laserterapeut. Hun utfører behandlinger av muskel og skjelettplager, samt hårfjerning med laser. Synnøve har utgitt boken om «Smerteterapi med laser», og deltatt på en rekke laser-kongresser i inn og utland. Hun har studert kroppens funksjonelle enheter ned på cellenivå, immunologi, sykdomslære, mikrobiologi med mer.

E-post: Synbree@hotmail.com

Tlf: 917 21 890

Handlevogn
Handlevognen er tom

Produktene du legger i handlekurven vil synes her.