47 37 52 18

Post@oslolaserklinikk.no

Oslo Laserklinikk

Oslo Laserklinikk er en medisinsk klinikk med avdelinger i Oslo, Hamar og Eidsvoll som spesialiserer seg på injeksjoner, medisinsk- og kosmetisk laserbehandling for hår og hud. Klinikken er drevet av spesialist og almenlege Dr. Farhad Eshaghi. Han har i tillegg til mange års erfaring som lege, arbeidet med forskning på sårbehandling med blant annet laser.

OSLO

HAMAR

EIDSVOLL

Hos Oslo Laserklinikk kan du være sikker på at du får det beste behandlingstilbudet,  og vi vurderer alltid hver enkelt pasients behandlingsplan i forhold til hvilke nye tiltak og endringer vi kan foreta. Vi har god kontakt med leverandører av medisinsk utstyr og det internasjonale forskningsmiljøet, noe som betyr at behandlingene våre til enhver tid er moderne og oppdatert. Dr Farhad Eshaghi kontrollerer og kvalitetssikrer behandlingsprosessen.

Alle laserbehandlinger utføres av lege eller annet helsepersonell i henhold til strålevernets retningslinjer. Les mer om laserbehandling på strålevernets nettsider her.

Dr. Farhad Eshaghi

Dr. Farhad har bred kompetanse i behandling av hudproblemer og har spesialisert seg innenfor medisinsk laserbehandlinger. Han er utdannet lege i både Danmark og USA. Tidligere har han jobbet som kommunelege og lege i almenmedisin.

 

De siste årene har han jobbet som kosmetisk lege og forsket på sårbehandling med blant annet laser. Dr. Farhad Eshaghi arbeider i tillegg som laserterapeut med kosmetisk laserbehandling og injeksjoner av forskjellige typer.

Dr. Rafael Ruiz Prada

Dr. Rafael er utdannet kosmetisk lege med bred kompetanse  innen alle typer injeksjoner og fordypning innen PRP behandling (vampyr behandling) og mesoterapi. Rafael har også lang erfaring innen alle typer laserbehandlinger vi utfører her på Oslo Laserklinikk.

Synnøve Eliassen

Synnøve har 25 års erfaring som laserterapeut. Hun utfører behandling av muskel og skjelettplager, samt hårfjerning med laser,

 

E-post: Synbree@hotmail.com

Tlf: 917 21 890

"Jeg ville bare få uttrykt en stor takknemlighet ovenfor den kundeservicen du gir dine kunder, og det er virkelig flott at du tar deg tid til kundene dine slik at man kan føle seg trygg, og får stilt de spm man måtte ha. Hadde alle vært som deg hadde det nok ikke vært så mye angst iblant pasienter og generelt i verden. Virkelig flott å bli tatt så godt vare på! Slik får du faste kunder"

Kvinne 23, Oslo

"Kjempepositiv opplevelse! Det beste med besøket hos Oslo Laserklinikk var den direkte kommunikasjonen, og den personlig tilpassede behandlingen jeg fikk av Dr. Farhad!"

Kvinne 39, Asker

"Jeg har vært å tatt hårfjerning med laser hos Oslo Laserklinikk. Jeg må si jeg er kjempe fornøyd med både servicen og oppfølgingen jeg fikk, og ikke minst resultatet"

Mann 19, Oslo