47 37 52 18

Post@oslolaserklinikk.no

Kjøpsbetingelser

KJØPS- OG BETALINGSINFORMASJON

Rask levering og 14 dagers bytterett ved uåpnet emballasje.

 

Norge: Prisene på alle våre produkter er inkludert merverdiavgift og belastes i NOK ved levering i Norge. Produktene sendes med Posten eller Bring.

 

Etter sendt bestilling vil du motta en ordrebekreftelse på din e-post. I ordrebekreftelsen får du sporingsnummer og totalsum på bestillingen.

 

Betalingsmåte: VISA, Mastercard eller Pay Pal.

FRAKT OG LEVERING

Betingelser her gjelder kun for salg i Norge, inkludert Svalbard og Jan Mayen. Eventuelle fraktomkostninger til sistnevnte må tas over telefon, etter ordreregistrering. Kunder utenfor dette området må henvende seg til oss pr. brev eller e-post. Salg til forbrukere er blant annet regulert i forbrukerkjøploven og angrerettloven.

 

- Frakt er gratis i hele Norge.

- Fraktprisene er for sendinger i Norge.

- Ta kontakt dersom du ønsker varer sendt til utlandet.

RETUR OG ANGRERETT

14 dagers bytterett

 

– Du kan bytte gratis til et annet produkt opptil 14 dager etter kjøp dersom du har bestilt feil vare eller varen var ment som en gave.

– Returskjema må medfølge pakken tilbake til oss

– Produktet må være ubrukt og i originalemballasje

 

Du vil motta returskjema sammen med produktene i pakken og kan sende det per post tilbake til oss. Vennligst følg instruksjonene på returskjemaet for å gjennomføre din retur på korrekt måte.

 

Returfrakten dekkes av avsender/ kunden, og vi anbefaler å sende med sporingsnummer så returen kan følges inn til oss.

 

Det gis ingen angrerett på piller, kremer eller serum.

REKLAMASJON

Dersom det foreligger en vesentlig feil eller mangel med produktet du har bestilt har du rett til retting, omlevering, prisavslag, erstatning eller at kjøpet heves. Mangelen må være vesentlig før heving kan foretas. Mangler må meldes til Oslo Laserklinikk skriftlig.

OPPLYSNINGER I NETTBUTIKKEN

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte