47 37 52 18

Post@oslolaserklinikk.no

Filler

Oslo laserklinikk har lang erfaring innen injeksjonsbehandling med filler. Våre flinke leger kan utforme akkurat den behandlingen du ønsker. Filler brukes for å øke hudens elastisitet, redusere rynker, linjer og gjenopprette volum i lepper og ansikt. Vi benytter forskjellige typer fillere som inneholder Hyaluronsyre som er en viktig bestanddel av grunnsubstansen i bindevevet.  Hyaluronsyre  har som oppgave å støtte kollagenfibre og strukturproteiner som gir deg et naturlig utseende. Dens fysiologiske betydning er i første rekke at den hindrer passasjen av væske og faste partikler gjennom bindevevet. Hyaluronsyre påvirker hudens elastisitet og gir huden en glattere overflatestruktur. Unge mennesker har normalt mer produksjon av dette sukkerbaserte molekylet enn eldre mennesker. Produksjonen av hyaluronsyre avtar med alderen og det oppstår rynker og linjer. For den som ønsker å forsinke disse aldringens tegnene, kan vi hjelpe deg med å gi et tilskudd av hyaluronsyre til din hud.

Områder som kan behandles

Lepper

Rynker

Dype linjer

Utjevning

Volum

Før behandling

Før behandlingen vi legen forta en konsultasjon hvor man kartlegger ønsket behandlingen. Pasienten vil så få påført bedøvelsekrem på området som skal behandles for å gjøre behandlingen mer komfortabel.  Området vil bli renset for unngå infeksjoner.

Behandlingen

Etter at området er bedøvet vil legen med små stikk fylle det behandlings området. Behandlingen tar ca 10-15 minutter å gjennomføre. Pasienten kan føle små stikk under behandlingen som for enkelte kan føles ubehagelig. For å redusere denne følelsen bedøver vi området med krem eller lokalbedøvelse.

Varighet

Varigheten varier fra person til person, da hver enkelt skiller ut produktet i ulik grad. Resultatene vil derfor variere fra 4 måneder og oppover. Aller korreksjoner innen 2 uker er gratis. Det er anbefalt å ha en oppfølgingbehandling 5-6 mnd etter første behandling avhengig av hvilket område som er behandlet.

Sprøyteskrekk?

Mange lider av sprøyteskrekk og vegrer seg for å utføre behandlinger på grunn av dette. Våre leger har lang erfaring med pasienter med sprøyteskrekk og har hjulpet mange mennesker ikke bare med utseendet, men også med skrekken. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål til hvordan vi kan hjelpe deg.

Priser

Injeksjoner med filler, pr. ml. pris fra

2500,-